halve marathon
   (10-06-2018, door: Bertus Mensink)

Een warme zomeravond, dat is lijkt het wel bijna onlosmakelijk verbonden aan de Zwolse halve marathon. Voor het publiek was dit een ideale avond en de lopers werden dan ook tot het laatst toe aangemoedigd. Voor menig loper was het warm. Maar de omstandigheden zijn voor iedereen gelijk. Enkele opvallende prestaties van PEC atleten;

Op de 4 mijl was dit natuurlijk de knappe eerste plaats van Arne Mulder (20:08), waarvoor moest worden gestreden, want nummer 2 volgde op enkele seconden. Bij de vrouwen was met een 12e plek Tessa Harbrink (27:51) de snelste PEC atlete.

En dan de halve marathon, waar de snellere atleten soms nauwlijks ruimte hadden op het kerkbruggetje en in de smallere straten in het centrum. Arjen Sanderse (1:24:01) zetten een goede prestatie neer en werd hiermee 53 ste. Ook Jan Willem Davidse (1:27:56) liep goed en was daarmee 6e bij de mannen 50+. En ook een prima prestatie van Hanneke Koenjer (1:36:42) die hiermee in de vrouwenwedstrijd 10e werd.

Natuurlijk waren er nog veel meer PEC atleten actief. In de uitslagen kunt u er nog vele vinden.

Aankomende evenementen

Op dit moment staan er geen evenementen gepland.

Er wordt wel getraind en het is mogelijk mee te trainen. Kijk daarvoor op de website naar jouw onderdeel en neem contact op met de betreffende trainer.

 


Schrijf je in

Wil je lekker meesporten? Schrijf je dan nu in

Waar kun je ons vinden?

Meer informatie over onze contact- en locatiegegevens

Atletiek. Wat is atletiek?

Atletiek is een oude sport waar de sporters (atleten) individueel
of in groepen (estafette en of clubcompetitie) presteren

Wil je een keer vrijblijvend mee trainen?

Schrijf je in en train een keer mee zodat je ziet hoe gezellig en gezond het is.

Ja, ik train graag een keer mee


Ogenblik a.u.b. ...